Як отримати гроші в кредит онлайн з 18 років в Україні

Молодим людям постійно не вистачає грошей на навчання, оренду приміщення, купівлю спеціалізованих курсів та побутові витрати. Банки готові надати гроші в кредит онлайн тільки людям у віці від 21-23 років, які можуть показати ідеальну кредитну історію та довідку про доходи за останні 3-6 місяців. Однак є зручний спосіб швидко та безпечно отримати гроші в борг з 18 років без додаткових довідок.

позика онлайн

Де оформити кредит онлайн з 18 років

Мікрофінансові організації дають можливість отримати гроші в кредит онлайн на споживчі та інвестиційні цілі. Скористатися їх послугами можуть студенти навчальних закладів будь-якої форми навчання, працевлаштовані неофіційно, люди з «чистою» або поганою кредитною історією, фрілансери.

Крім відкритого доступу до фінансових послуг більшості категорій громадян, є ряд інших причин отримати позику онлайн в мікрофінансовій організації:

  • не потрібні довідка про доходи, поручителі та заставне майно;

  • ніяких початкових внесків, прихованих комісій та додаткових платежів;

  • процедура оформлення проходить повністю через сервіс, який доступний 24/7;

  • використовується технологія для шифрування з’єднання, яка гарантує повну безпеку особистих даних;

  • наявність сертифіката PCI DSS, який забезпечує захист даних про власників карт;

  • дотримується принцип конфіденційності, тобто компанія не розголошує комерційну та податкову таємниці позичальників.

У кожній мікрофінансовій організації свої умови отримання позики. Наприклад, на сервісі мікрокредитування ZeCredit ви можете взяти кредит онлайн в Україні на суму від 1 000 до 12 000 гривень на 7-30 днів. За використання позикових коштів новим клієнтам потрібно платити від 0.9% в добу. Постійні клієнти регулярно отримують знижки, завдяки яким можуть істотно зменшити переплату.

Як взяти гроші в кредит онлайн з 18 років

Щоб скористатися послугами мікрофінансової організації, потрібно бути у віці від 18 до 65 років. Для оформлення кредиту потрібен мобільний телефон та email, цивільний паспорт та ідентифікаційний код, банківська картка. Додатково потрібно вказати інформацію про зайнятість та доходи, але ніякі документи для підтвердження відомостей не знадобляться.

Якщо хочете отримати кредит онлайн в Україні через сервіс ZeCredit, пройдіть 3 етапи:

  1. Створення особистого кабінеті. У формі реєстрації вкажіть номер телефону, після чого введіть код з СМС-повідомлення. На наступній сторінці відразу заповніть анкету позичальника, вказавши інформацію про себе.

  2. Подайте запит. У заявці виберіть необхідну суму та терміни погашення. Поки система розглядає запит, вкажіть реквізити банківської картки, на яку хочете отримати гроші в кредит онлайн.

  3. Отримайте позику. На розгляд заявки потрібно максимум 15 хвилин, протягом яких прийде відповідь на ваш номер телефону. Якщо система схвалить заявку, вам залишиться підписати електронний кредитний договір та отримати гроші на карту.

Щоб успішно взяти позику з 18 років, кілька разів перевірте анкету позичальника на відсутність помилок. На банківській картці обов’язково повинна бути мінімум 1 грн. Перед подачею заявки перевірте кредитну історію, бо систематичне порушення умов за раніше оформленими договорами приведуть до моментальної відмови. Якщо ж немає серйозних проблем з кредитною історією, а анкета заповнена коректно, вдасться отримати кредит онлайн в Україні без відмови.