Реальні терміни служби пластикових вікон – інформація з перших вуст

Можна багато чути рекламних лозунгів та обіцянок, скільки прослужать віконні ПВХ конструкції. Однак тільки від виробника ви отримаєте точну відповідь. Компанія «4Вікна» виготовляє пластикові вікна в Харкові згідно ДСТУ. Тому гарантуємо ті терміни служби, які встановлені в нормативних актах.

Великий досвід роботи та сучасні виробничі потужності дозволяють нам і на європейські стандарти рівнятися. До того ж в пластикових вікнах в Харкові використовуємо елементи зарубіжних брендів з високими показниками якості.

Завдяки суворому контролю усіх технологічних процесів, наші вироби витримують навантаження погодних умов та інших чинників. Тому підходять не тільки для монтажу у стандартний віконний отвір, але й великий. Підійдуть на балкон під ключ у Харкові навіть у стилі панорамного скління.

пластикові вікна

Строк служби металопластикових вікон

В роботі виконуємо вимоги Державних Стандартів України, які відносяться до нашої галузі. Перелік їх дуже багатий. Норми прописні на все: скло, ПВХ, метал для фурнітури, кріплення, монтаж, то що.

Враховуючи всі стандарти, у середньому балкони під ключ у Харкові повинні служити не менш 30 років. Але такий проміжок часу теоретичний. На практиці ж період комфортного використання пластикових вікон в Харкові буває довшим чи коротшим – залежить від багатьох факторів.

  1. Вид типу будівлі. Цегловий дім, та ще й старий, може перекошуватися у демісезонну пору. Це у деяких випадках приводить до деформації пластикового вікна. В Харкові побачити ознаки такого процесу можна по тріщинам зовні або розірваним шпалерам однією лінією у кімнаті. Те ж саме спостерігається у новобудові, яка не пройшла усадку фундаменту, стін.

  2. Площа скла. Чим вона більша, тим сильніший тиск вітру на себе приймає. Тому замовляючи балкон під ключ у Харкові, треба обирати склопакети іншого виду, ніж для порівняно маленьких віконних отворів.

  3. Доглядання. Будь-які матеріали зношуються. Щоб це відкласти, потрібно за ними вчасно та правильно доглядати. Наприклад, змащувати ущільнювачі та деякі кріплення на пластикових вікнах в Харкові. Слідкувати за цілісністю всієї конструкції. Не використовувати агресивних миючих засобів.

  4. Якщо обрати балкон під ключ у Харкові, то треба міцність плити врахувати. Бо вона може просісти з новою вагою. Відповідно, порушиться геометрія рами, що призведе до розлому її та скла.

Гарантії на вікна від «4Вікна»

Беручи до уваги безліч чинників, які впливають на цілісність металопластикових конструкцій на балконі під ключ у Харкові чи у віконному отворі, ми встановили свої терміни експлуатації. На них поширюється безкоштовне гарантійне обслуговування.

пластикові вікна

Всі елементи мають різну міцність при використанні пластикового вікна в Харкові. Тому гарантія відрізняється по рокам:

  • профіль – 5;

  • герметичність склопакету – 3;

  • гумові ущільнювачі – 2;

  • фурнітура – 5.

Скористайтеся сервісом «4Окна», получіть надійне та довговічне скління. Залишилися питання – дзвоніть. Менеджери компанії завжди на зв’язку.