Жалюзі на вікна — готове і модне рішення для квартири та будинку

В інтер’єрах оформленню вікна кожен власник квартири або будинку намагається приділити особливу увагу. Сьогодні покупцям доступні сотні варіантів: вибрати можна лаконічні рольштори, горизонтальні, римські, плісе — будь-який варіант на ваш смак і переваги. Тим, хто віддає перевагу мінімалізму в зоні вікна, мінімуму габаритних тканин в інтер’єрі і хоче використовувати підвіконня як функціональну зону для розміщення квітів або відпочинку, ідеально встановити жалюзі або рольштори.

жалюзі

Які жалюзі вибрати на вікна?

Якщо не так давно рольштори використовували виключно в офісах, зараз це важливий елемент сучасного інтер’єру. Сонцезахисні системи виготовляється з різних матеріалів, що значно розширює вибір. Вони захищають не тільки від сонячних променів, пилу, а й стильно доповнюють будь-який інтер’єр. Перед покупкою слід вивчити їхні різновиди:

  • рулонні моделі в касеті — підходять для установки на пластикові, євровікна, полотно м’яко згортається, надійно фіксуючи необхідну висоту;
  • вертикальні системи «Бриз» («Дощ») — один з найкращих способів надати невагомості житловому або робочому простору;
  • фотожалюзі — це можливість створити оригінальний, неповторний акцент в інтер’єрі, що відкриває безмежні простори для втілення художньої ідеї;
  • рольштори для панорамних вікон — це оптимальне рішення для затінення приміщень з вікнами великої площі: зимових садів, басейнів, бізнес-центрів, торгово-розважальних комплексів; 
  • «День-ніч» — подвійна конструкція смуг рольштор, що чергуються, служить для комбінованого захисту приміщень від сонячного світла в різний час доби.

Компанія Jaluzi Service виготовляє і встановлює жалюзі на вікна в Харкові та по всій Україні в різних варіаціях. Серед великої різноманітності видів можна підібрати моделі на будь-який смак і бюджетні можливості. Якщо потрібно зробити заміри вікна, фахівці приїдуть на об’єкт і виконають усі необхідні розрахунки. 

Критерії вдалого вибору

Основне призначення даних конструкцій — хороший захист від денного світла та цікавих поглядів сусідів. Поява дедалі більшої кількості пропозицій на ринку часом робить вибір покупця дедалі складнішим. Пам’ятайте, що при купівлі сонцезахисних конструкцій на вікна, ціна — не єдиний критерій. Для правильного вибору потрібно знати основні правила:

  • кріплення — системи можуть монтуватися всередині віконного отвору, зверху або прибудовано впритул до скла, на раму;
  • матеріал — горизонтальні найчастіше виготовляються з дерева або пластику, які є непрозорими матеріалами, вертикальні для спальні краще брати світлонепроникні, на кухню і у вітальню — досить тонкі; 
  • колірна палітра — обирайте жалюзі за відтінком, щоб вони збігалися із загальним інтер’єром, для створення акценту на вікна можна вибрати жалюзі яскравих забарвлень.

Жалюзі вважаються класичною формою світлофільтрів, яка має великий попит у власників як просторих заміських апартаментів і будинків, так і квартир стандартного метражу та офісів з будь-яким інтер’єром. Важливо, що встановлення таких систем не займає багато часу.