Яка автомобільна сигналізація краща у 2024 році в Україні?

Відразу після покупки автомобіля власник повинен вирішити одне з найважливіших завдань, а саме захистити його від викрадачів. Досвідчені автолюбителі знають, наскільки складним може виявитися вибір протиугінної системи, адже асортимент автомобільних сигналізацій в Україні 2024 року більш ніж різноманітний. А ось новачкам може здатися, що цілком достатньо встановити найпростіший і найдешевший пристрій, і авто буде повністю застраховано від дій зловмисників. До якої категорії Ви не віднесли б себе, Вам буде цікаво познайомитися з останніми тенденціями ринку та думками експертів, описаних у нашій статті. Тож поїхали!

автомобільна сигналізація

Які типи автосигналізацій є на ринку України

Безумовно, найкращою автосигналізацією для авто в Україні 2024 року буде та, яка зможе гарантувати максимальний рівень захисту від викрадення. Про це ми обов'язково розповімо Вам трохи згодом, а зараз давайте зосередимося на пропозиціях вітчизняного ринку.

  • Односторонні сигналізації

Протиугінні пристрої з одностороннім зв'язком – недорога автосигналізація в Україні 2024 року, якою продовжують користуватися власники авто економкласу. Такі моделі не мають зворотного зв'язку і виконують лише кілька функцій. Активація базового захисту відбувається при спробі механічного зламування дверей або капота. Пристрій реагує на зовнішній вплив звуковим сигналом.

  • Сигналізація з двостороннім зв'язком

Наступний ступінь розвитку автосигналізацій – пристрої зі зворотним зв'язком. За допомогою такого обладнання власник може не тільки поставити автомобіль на охорону, а й отримувати сигнали тривоги, а також сервісні повідомлення, які надходять на екран зі світловими індикаторами. Додатковими функціями обладнання є можливість дистанційного прогрівання двигуна, контроль температури повітря у салоні.

Крім цього, в окремі категорії можна виділити GSM сигналізації для авто та сигналізації з діалоговим кодом в Україні 2024 р. Однак найкращим рішенням є супутникові автосигналізації, що забезпечують максимальний ступінь захисту від викрадення.

автомобільна сигналізація

Чим ефективна супутникова сигналізація на авто?

Головна особливість супутникових систем полягає в тому, що у разі угону автомобіль можна відстежити, де б він не знаходився. Забезпечується це завдяки наявності в конструкції GPS-модуля, який відповідає за систему позиціонування автомобіля і відстежує його місцезнаходження по координатах. Серед інших особливостей GPS-сигналізацій для авто в Україні 2024 слід зазначити таке:

  • для керування обладнанням використовується будь-який мобільний пристрій, підключений до Інтернету. Оптимальний варіант – наявність мобільного додатку, розробленого для конкретної автосигналізації;
  • сучасні супутникові автосигналізації функціональні. Набір додаткових функцій залежить від обраного Вами бренду та моделі системи, проте навіть порівняно недорогі пристрої мають значний базовий перелік можливостей;
  • прагнучи зробити супутникові системи максимально зручними та ефективними, багато виробників пропонують комплексне обслуговування клієнтів. Воно включає цілодобову допомогу спеціалістів центра автобезпеки, а також технічне обслуговування (консьєрж-сервіс).

Як вибрати автосигналізацію в Україні 2024 року?

Якщо Ви власник авто середнього або преміум класу, то вибирати недорогі пристрої не варто – забезпечити якісний захист від викрадення вони не зможуть. Оптимальне рішення – купівля супутникових систем, які пропонують кілька виробників. Порівняння автосигналізацій для авто в Україні 2024 року показує, що лідером у даному сегменті обладнання залишаються протиугінні пристрої від Benish GPS. Асортимент сигналізацій відомого бренду різноманітний, тому кожен автовласник легко знайде для себе автобезпеку, яка задовольнить його потреби.

  • Benish GUARD Force Light – найдоступніша модель із сімейства Benish Force. Протиугінна система має такі переваги, як розумний 3D-контроль OutGUARD і потрійна ідентифікація водія. Пристрій реагує на широкий спектр зовнішніх впливів, фіксує втрату зв'язку, несанкціонований запуск авто, зниження напруги електромережі.
  • Benish GUARD Force – перша в лінійці виробника модель оснащена датчиком глушіння GUARDBlocker. При виявленні дії на GSM-канал датчик блокує автомобіль і передає сповіщення про спробу викрадення. Крім цього, модель забезпечує можливість дистанційного керування широким спектром функцій авто, здійснює моніторинг руху та ін.
  • Benish GUARD Force+ – модель, якій належить почесне місце у рейтингу автосигналізацій 2024 року України. Попри те, що виробник випустив лімітовану версію, вона швидко заслужила популярність у автолюбителів. Її «родзинка» – наявність вбудованого GPS-модуля Benish Track. У всьому іншому – це модель Benish GUARD Force, що вже встигла полюбитися власникам, з найширшим переліком можливостей.
  • Benish GUARD Force Unlimited – інноваційний продукт із неперевершеними технічними показниками та рівнем комфорту для клієнта. Одна з особливостей протиугінної системи – оснащення надпотужними GSM-приймачем та модемом формату 2G/4G/LTE. Друга беззаперечна перевага – повністю автономний GPS-трекер Benish Track LTE, який допоможе відшукати транспортний засіб навіть із вимкненим акумулятором. І завершує список інновацій системи унікальна підтримка клієнта у дорозі Benish GPS Road Assistance.

Думаєте, що ми вказали всі переваги протиугінних систем Benish Force? Помиляєтесь! Кожен клієнт отримує підтримку Центру автобезпеки Benish GPS 24/7 та допомогу у складних ситуаціях. А ще для власників авто, захищених системами Benish Force, створено спеціальний фонд фінансових гарантій на випадок викрадення. Розміри виплати в залежності від моделі становлять від 500 000 (Benish GUARD Force Light) до 2 000 000 грн. (Benish GUARD Force Unlimited).

Все ще не знаєте, яку сигналізацію вибрати на авто в Україні 2024? Зупиніть свій вибір на продукті від Benish GPS, і ми Вас не розчаруємо!